Alarm

Dreiging van sluiten zwembaden bij Lunet zorg

 • OPROEP

  Beste mensen,

  Zoals jullie weten heeft de Raad van Bestuur van Lunet zorg aangekondigd dat de drie zwembaden van Lunet zorg op korte termijn dichtgaan. Het bericht over de dreigende sluiting is door bewoners, hun ouders, verwanten en medewerkers met verbijstering ontvangen. Volgende week gaan we samen een protestbrief aanbieden. Iedereen die ook vindt dat dit besluit teruggedraaid moet worden is van harte welkom. Als je erbij wilt zijn en meer informatie wilt:

  info@fv-lunetzorg.nl
  06 11441044

  NEE TEGEN SLUITING, JA VOOR DE ZWEMBADEN!!!

 

 • Brief van Familievereniging aan CCvR over sluiting zwembaden.
  Op vrijdag 19 mei verscheen op de website van Lunet zorg – als donderslag bij heldere hemel – een bericht van de Raad van Bestuur over de voorgenomen sluiting op korte termijn van alle drie de zwembaden bij Lunet zorg. De Raad van Bestuur heeft daarvoor een instemmingsverzoek voorgelegd aan de medezeggenschapsraden. Familievereniging Lunetzorg is verbijsterd over dit voorgenomen besluit en heeft de CCvR en Clusterraden per brief dringend verzocht hiermee niet akkoord te gaan.
 • Brief Ruud en Francien Verhoeven.
  Het besluit van de Raad van Bestuur van Lunet zorg om de zwembaden op korte termijn te sluiten heeft ernstige gevolgen voor ruim 500 kwetsbare bewoners van de instelling. Zoals voor Elles, zij woont op woonpark De Donksbergen. Haar ouders, Francien en Ruud Verhoeven schreven deze indringende brief aan de Raad van Bestuur.
 
Klik op de afbeelding om deze te bekijken
Klik op de afbeelding om deze te bekijken
Klik op de afbeelding om deze te bekijken
Klik op de afbeelding om deze te bekijken